מרק כתום

 

מרכיבים:

2 גזרים

img_0562

300 ג"ר דלעת

2 בטטות בינוניות

בצל גדול

1/2 כוס עדשים כתומות (רצוי לשטוף)

כורכום

פפריקה

מלח

אופן ההכנה

חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות ומאדים בסיר בינוני למשך 7 דקות בערך,מוסיפים מים קצת מעל לגובה הירקות,

לאחר מכן מוסיפים את העדשים המלח והתבלינים.

לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים 30-40 דקות.

את המרק טוחנים בבלנדר מוט.

אפשרות להקרמה-הוספה של קרם קוקוס משדרגת את  טעם המרק מאוד!

תגובות

תגובות

השארת תגובה

חייבים להתחבר כדי להגיב.