פסטו

מרכיבים:

2 צרורות בזיליקום.img_8257

50 ג"ר צנוברים .

50 ג"ר אגוזי מלך.

125 מ"ל שמן זית.

1 שן שום.

מלח לפי הטעם.

2 כפות מיץ לימון.(לא חובה-מוסיף חמצמצות ושומר על הצבע של הפסטו)

אופן ההכנה:

טוחנים את כל המרכיבים מלבד השמן במעבד מזון,מוסיפים את השמן מהדרגה.

מוסיפים על פסטה שמבושלת לפי ההוראות או מורחים על לחם טרי ,מומלץ להשתמש גם בתור טיבול לירקות בתנור(אנטי פסטי)

 

תגובות

תגובות

השארת תגובה

חייבים להתחבר כדי להגיב.