קרקרים מקמח כוסמין

קרקרים מקמח כוסמין

כמות ל 40 קרקרים בערך

מרכיבים :

  • כוס קמח כוסמין
  • כוס פתיתי שיבולת שועל דקים
  • כוס  תערובת זרעים (זרעי פשתן,גרעיני חמניה,גרעיני דלעת,שומשום,קצח)
  • רבע כוס שמן זית
  • כוס מים

    קרקרים מקמח כוסמין
    קרקרים מקמח כוסמין
  • מלח לפי הטעם

מערבבים את הכל המרכיבים בקערה,מחלקים את הכמות ל 2  .

מניחים את מחצית הבלילה על נייר אפיה (לא בתוך התבנית) על הבלילה מניחים נייר אפיה שני ומרדדים עם מערוך עד שנוצרת שכבה אחידה של ס"מ בערך את הנייר העליון מורידים בעדינות ואת הנייר עם הבלילה מניחים על תבנית.

חוזרים על התהליך עם המחצית השניה של הבלילה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך 10 דקות,מוציאים מהתנור לצורך חיתוך הקרקרים רצוי עם סכין פיצה אך גם סכין חדה לא משוננת מתאימה.

ממשיכים לאפות עוד 20 דקות תלוי בתנור.

הקרקרים צריכים להיות קשים ויבשים לגמרי,אם זה לא המצב אז מכניסים בחזרה לתנור לכמה דקות .

בתיאבון!

תגובות

תגובות

השארת תגובה

חייבים להתחבר כדי להגיב.